Fritidsfastighet Bodöholmsvägen 150, Bodö Vörå kommun

Charmigt hus med utebastu på naturskön tomt

Välkommen till denna trevliga fastighet belägen på Bodholmsvägen 150 på Bodö i Vörå kommun. Här erbjuds ett välbevarat tvåvåningshus och en mysig utebastu, perfekt för den som uppskattar naturnära boende och avkoppling.

Fastigheten är en del av Holm 946-427-18-4 och omfattar cirka 6,7 hektar. Den ligger inom ett generalplanerat område med totalt två byggrätter för fritidshus. Elanslutning finns och en borrbrunn på 60 meter förser fastigheten med vatten, som bärs in till stugan. Huset saknar inomhusbadrum men det finns en torr toalett och en utebastu på cirka 12 m².

Huvudbyggnaden är en timrad stockstuga med plåttak och rejäl grund av kilsten. Den har renoverats i gammal stil i början av 2000-talet och är i mycket gott skick. Under renoveringen lades ny brädpanel på utsidan med underliggande vindskyddsskiva, träfiberskivor på insidan, och ny köksinredning installerades. Alla ytor målades och tapetserades. Huset flyttades till sin nuvarande plats 1936 och består av tre rum och ett stugkök, varav två rum ligger på vinden. Totala våningsytan inklusive vindsvåning är cirka 90 m².

Huset värms upp med direktel, luftvärmepump, en Högfors vedspis och solventilation. Interiören präglas av ljusa och hemtrevliga ytor med rejäla golvplankor, stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och en klassisk vedspis i köket. Intill köket finns en rymlig matplats med ett stort bord och stolar, inbyggd sittbänk och flera mattor som ger en ombonad känsla.

Fastigheten inkluderar även en ekonomibyggnad för förvaring och en stocklada. Det finns möjlighet att ha båt vid stranden som nås via en muddrad kanal. Området är mycket naturskönt och rikt på djurliv, vilket ger en härlig naturupplevelse året om.

Denna fastighet erbjuder generösa ytor och många fina detaljer som gör den unik och inbjudande. Perfekt för dig som vill bo nära naturen men ändå ha bekvämligheter nära till hands. Kontakta oss för mer information och visning. Välkommen!

Vägbeskrivning: https://maps.app.goo.gl/PEXG1Uriw3yCDo2R8


135000 € Ge anbud


Namn:

Tel:

Epost:

Anbud:

Meddelande:
Säkerhetskod: