HOLME I SUNDOM SKÄRGÅRD - GYLTBÅDAN

Unik möjlighet att förvärva en hel holme i Sundom skärgård!

2 st. byggplatser på holmen, den ena på egen mark och den andra på arrendemark.

Gyltbådan erbjuder en areal på 1,67 ha egen fastighet samt ytterligare en byggplats på arrendemark på holmens södra del. Hela holmen är totalt 2,29 ha.

Eftersom man kan disponera hela holmen har man strand mot alla väderstreck och härlig utsikt åt alla håll. På holmen finns två byggplatser där ni kan skapa ett alldeles eget paradis. Det finns även möjlighet för två köpare att köpa varsin sida av holmen.

På holmens norra udde finns en gammal bastu direkt intill vattenlinjen som har stor potential till att renoveras och bli en unik bastuplats intill vattnet. Här kan man också bygga ett nytt fritidshus på den egna fastigheten. På norra fastigheten finns också ett båthus, förråd och en gammal rökbastu, dessa byggnader i dåligt skick. Enligt generalplan är byggrätten 75 m² för fritidsbostaden och 25 m² för bastubyggnaden.

På den södra delen av holmen finns ett fritidshus med söderläge, byggt 1980, på arrendemark. Huset har en våningsyta på ca 50 m² och består av två sovrum, vardagsrum, stora fönster som fyller rummen med naturligt ljus. Stugan är utrustad med öppenspis och det finns en bastu i samma byggnad.

Gällande denna villa på södra udden, legoavtalsnummer 03990 på Sundom delägarlags område 905-876-1-3. Angående försäljningen kontakta Kustens Fastighetsförmedling. För anhållande om arrenderätt, kontakta Sundom delägarlag: Telefon: 06 3571316 e-mail: sude@sundom.fi

Holmen är belägen nära Långskär i Sundom varifrån det är en kort båtväg. Det finns möjlighet att ta i land på tre olika hamnplatser en är vid fritidshuset på södra udden, en vid båthuset på öster sidan och en vid bastubyggnaden norr.

Norra delen av Gyltbådan har varit i samma släkts ägo sedan 1930 talet.

Fastighet: Gyllbådan 905-427-2-25

En exklusiv möjlighet att disponera en hel holme i Sundom skärgård! Gyltbådan erbjuder skönhet och känsla av naturens harmoni.

Kontakta oss för mer information och visning!


98000 €


Namn:

Tel:

Epost:

Anbud:

Meddelande:
Säkerhetskod: